Vissza a főoldalra
Nyereményjáték


NYEREMÉNYJÁTÉK FELHÍVÁS!


Regisztráljon és nyerjen!

2020. ősz:
Pihenjen családjával a bükfürdői Caramell Premium Resort-ban! Ez alkalomból egy 2 felnőtt, 2 éjszakás pihenés a tét! Az őszi nyereményt a Caramell Premium Resort ajánlotta fel.
A nyeremény tartalmaz  1 db ajándékutalványt, amely 2 felnőtt részére érvényes, 2 éjszakára, félpanziós ellátással, ingyenes wifi használattal.


Sok sikert kívánunk!

 

A sorsolás időpontja: 2020. december 15.

FIGYELEM! Ha Ön már feliratkozott a Travelbooggie Hírlevelére és rendszeresen - heti két alkalommal - kapja izgalmas és változatos utazási és szabadidős tippjeinket, akkor Önnek nincs teendője, mert automatikusan részt vesz minden sorsolásunkon! Amennyiben Ön feliratkozott korábban Hírlevelünkre, de nem kapta meg a megerősítő linket, vagy nem kapja a Travelboggi Hírlevelét, akkor vegye fel Munkatársainkkal a kapcsolatot, mert ebben az esetben az Ön regisztrációja nem érvényes, így a sorsolásainkon sem vesz részt. Munkatársaink az info@travelbooggie.hu e-mail címen készséggel állnak rendelkezésére!
 

Még nem regisztrált? Iratkozzon fel most a Travelbooggie Hírlevélre és vegyen részt Ön is a Travelbooggie Nyereményjáték sorsolásain!

 

Miért jó Önnek, ha a Travelbooggie Hírlevél regisztrált olvasója?  

 

    • Mert heti rendszerességgel értesülhet a szabadidő eltöltésével kapcsolatos legjobb ajánlatokról!

 

    • Mert egyszerűen megrendelheti bármelyik Szolgáltató ajánlatát, jutalékmentesen!

 

    • Mert regisztrált Olvasóink között negyedévente kisorsolásra kerül egy értékes nyeremény!

 

 

NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ

 

 Írja be a fenti kódot!

Kérdése van? Visszahívjuk!×