1 028 448 Ft/2 fő/7 éj - Egyiptom, Sharm El Sheikh - tengernyi élmény vár Rátok!
Érvényes: 2024.06.22 - 2024.06.29
Gyerekkel.hu
  • Magyarország, 1032 Budapest
    Kiscelli u. 75.
  • +36 20 804 6835
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Az 5 csillagos Rixos Seagate Sharm - Ultra All Inclusive luxus üdülőközpont Sarm es-Sejk területén, tengerparti pálmafák között várja a vendégeket. A saját stranddal és vízi parkkal rendelkező üdülőhely ultra all inclusive ellátást kínál a pihenni vágyóknak. A maximális feltöltődésről 8 úszómedence (1 fedett medence), 6 á la carte étterem és 9 helyszíni bár gondoskodik. A wifihozzáférés a szálláshely egész területén ingyenes.
Minden szobához a medencére vagy a kertre néző erkély vagy terasz kapcsolódik. Valamennyiben síkképernyős TV, iratszéf és naponta ingyenesen újratöltött minibár fogadja a vendégeket. A fürdőszobában kád, zuhanyzó és papucs biztosított.
Kivételes gasztronómiai élményt kínál a 6 a la carte étterem, 1 svédasztalos étterem, a VIP executive társalgó, a strandbüfé és a 7 helyszíni bár, ahol import alkoholokat kínálnak. A Rixos Seagate Sharm wellnessrészlegében relaxációs szolgáltatások széles választéka vehető igénybe, így például teljes testmasszázs, arckezelések, törökfürdő, gőzfürdő, terápiás helyiség, szépségszalon és női wellnessrészleg. A modern edzőteremben korszerű kardiogépeken erősíthetnek a vendégek.
A Rixos Seagate Sharm-Ultra All Inclusive helyszíni teniszpályával kedveskedik a sportos vendégeknek. Az üdülőhelyen éjszakai szórakozóhely, poggyászmegőrző és több üzlet is működik. A szállodában és a környéken számos programlehetőség kínálkozik, így például búvárkodás, sznorkelezés és strandfoci. A gyermekeknek egyedülálló élményt kínáló tágas Rixy klub játékszobákkal, külön gyermekétteremmel, 2 gyermekmedencével és a 13 évesnél idősebbeket fogadó Teenage klubbal várja a fiatalokat.
Sarm-es Sejk nemzetközi repülőtere 9 km-re helyezkedik el. A Naa'ma Bay bevásárlóközpont 18 km-re fekszik. Repülőtéri transzfer is igényelhető.


Úti cél: Egyiptom, Sharm El Sheikh

Utazás: repülővel, budapesti indulással
Időszak: 2024. június 22-29. (8 nap/7 éjszaka)
- más időpontokban is foglalható!
Szálláshely: Rixos Premium Seagate Sharm 5*

Részvételi díj:
2 fő részére: 1.028.448 Ft
2 felnőtt + 1 gyermek: 1.170.007 Ft
2 felnőtt + 2 gyermek részére: 1.497.354 Ft
A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegy + illeték, szállás 7 éjszakára, prémium ultra all inclusive ellátás, helyi transzfer

Ajánlatkérés:
info@deluxetravel.hu 
+36208046835

Kérdése van? Visszahívjuk!×