Egy Csepp Világnap | ingyenes programok a Millenárison
Érvényes: 2019.11.17
Millenáris B Épület
  • Magyarország, 1024 Budapest
    Kis Rókus utca 16-20.
  • +36 1 336 4400
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Idén még több ingyenes gyerekprogrammal várja a családokat az Egy Csepp Figyelem Alapítvány november 17-én, vasárnap 10 és 18 óra között Budapesten, a Millenáris B épületében.

Az Egy Csepp Világnapon népszerű televíziós sorozatok színészei és sztár-műsorvezetők – köztük Erős Antónia, Szellő István, Tokár Tamás, Solti Ádám – vezetik a színpadi műsort, fellép Gáspár Laci, Kocsis Tibor és a Talamba Ütőegyüttes.

A gyerekeket a népszerű Kicsi Gesztenye Klub, a Kolompos együttes és Kovácsovics Fruzsina koncertjei várják. Lesz ingyenes MOL-ugrálóvár, KiDS Birodalom speciális ugróiskolával és puzzle kirakással. A legkisebbek a Mesekert játékudvart próbálhatják ki, és egész nap nyitva lesz a Teddy Maci Kórház, ahol plüss macik „gyógyulnak” a gyerekek és az orvostanhallgatók segítségével. Lehet közösen desszertet díszíteni cukrászmesterekkel a "Zsolnay Kávéház színpadnál". A nagyobbak a Budapesti Szabadidősport Szövetség jóvoltából darts, bicikliszimulátor és interaktív evezőpad segítségével mozoghatnak, lesz társasjáték-tanítás és ízelítő a Láthatatlan kiállításból.
Ahogy minden évben, idén is ingyenes szűrések, diabetológiai és dietetikai tanácsadás vár minden érdeklődőt. Meg lehet kóstolni Magyarország Cukormentes Tortáját a rendezvény főtámogatója, a 77 Elektronika jóvoltából, és egészséges ételeket, italokat, egészségmegőrző termékeket kínálnak a kiállítók.

A Nemzetközi Diabétesz Világnaphoz kapcsolódva rendezzük meg a hagyományos Diabétesz Sétát, mellyel az Egy Csepp Figyelem Alapítvány arra hívja fel a figyelmet, hogy napi 30 perc mozgással sokat tehetünk a 2-es típusú diabétesz megelőzéséért és a szövődmények kialakulásának elkerüléséért, késleltetésért. Idén a környezettudatosság jegyében nem engedünk fel héliumos léggömböket az égbe. A sétát Erős Antónia, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány létrehozója vezeti, aki maga is cukorbeteg, és az idén 20 éves Talamba Ütőegyüttes kíséri. A sétában számos cukorbeteg klub vesz részt, de bárki csatlakozhat.
A diabéteszesek számára klubtalálkozó is lesz előadásokkal, dietetikai tanácsadásokkal, receptcserékkel.

Időpont: 2019. november 17. vasárnap 10:00-17:00

Helyszín: Budapest, Millenáris B épület

Ingyenes!

Kérdése van? Visszahívjuk!×