9 900 Ft-tól/fő - Szilveszter este a Budapest Bárral az A38 Hajón
Érvényes: 2021.12.31
A38 Hajó
  • Magyarország, 1114 Budapest
    Budai alsó rakpart
  • +361 464 3940
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Milyen volt ez az év és milyen lesz 2022?

Nézzünk bele az üveggömbbe együtt Szilveszterkor az A38-on! Akármit is látunk, egy biztos: az az este jó lesz, felszabadító és vidám. Jó dalokkal, kitűnő zenészekkel és nagyszerű előadókkal!
Tavaly az online koncertünk után a kihalt utcákon autóztunk hazafelé: online ölelések, online tánc, online jókívánságok, online koccintás és online buli után. Mi abban bízunk, hogy nem ez a normális, és hogy nem online, egy kanapén ülve laptoppal a kezünkben fogjuk élni hátralevő életünket, hanem élni fogunk - igaziból!
Pörögj fel a zenekarral, hallgasd a jobbnál jobb számokat, hangolódj rá az éjszakára a csodálatos zenészekkel és a remekebbnél remekebb dalokkal! Ha kitűnő éved volt, ünnepeld meg velünk! Ha nem volt olyan jó, akkor várakozz az új közeledtére velünk együtt! Ha teheted, ne ülj otthon - ezt a feladatot kimaxoltuk tavaly! A koncerten Behumi Dórival, Rutkai Borival, Frenkkel, Keleti Andrással, Kiss Tiborral, Mező Misivel és a Farkas Róbert vezette nagyszerű zenekarral ünnepelhetsz.

Időpont: 2021. december 31. csütörtök, 19.00 – 21.00. Kérjük, érkezz korábban, mert pontosan kezdjük a koncertet!

Járványügyi korlátozások: a koncertre - a jelenlegi szabályok szerint - csak védettségi és személyazonosságot igazoló igazolvánnyal lehet bemenni. A létszámot maximum 500 főben korlátozzuk. A maszk hordása a zárt térben erősen ajánlott! Kérjük, ha betegnek érzed magad, add oda a jegyed valaki másnak, örülni fog neki!

Jegyvásárlás >

Hasonló ajánlatok
Gödöllői Királyi Kastély

Az itáliai barokk remekei az Gödöllői Királyi Kastélyban

8 000 Ft-tól/fő
Gödöllői Királyi Kastély

Európai Történeti Kertek Napja – 2024. április 26.

1 000 Ft-tól/fő
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×