167 900 Ft-tól/fő - Tour de Garda a Túrabarátokkal
Érvényes: 2022.03.27 - 2022.07.14
Túrabarátok
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása
A Garda-tó az Alpok egyik legszebb fekvésű tava. Amikor a jégkorszakban a Dolomitok csúcsairól leereszkedő gleccserek kivájták a hosszú, meredek hegyoldalakkal szegélyezett völgyet, még nem társult a természeti szépségekhez ilyen kellemes mediterrán éghajlat. Ráadásul a tó partjára épült városok is sokat dobnak a hangulaton. 
Ezúttal tókerülés helyett csillag túrát tervezünk, amely a tópart legszebb és a legjobban kerékpározható részeit érinti, emellett “csúcstámadásra” is készülünk az Alpokban.
 
A ~210 km hosszúra tervezett túra három nap alatt tapasztalt bringásoknak elsőre nem tűnik túl megterhelőnek, de ne feledjük, hogy az Alpokban vagyunk! Komoly szintemelkedésekkel kell megküzdenünk. Országúti biciklisták (átlag 25-30km/h) és a kevésbé tapasztalt hobby tekerők (18-22 km/h) jelentkezését is várjuk, hiszen két túravezetővel a szakasz pontokon bevárjuk egymás, illetve a továbbhaladást is úgy időzítjük, hogy mindenki a saját tempójában tudja élvezni a kivételesen szép tájat vagy éppen a jó társaságot! A kerékpárokat és csomagokat kisbusszal hozzák a csapat után, így kényelmesen, tempósan tudjuk végig tekerni a tervezett szakaszokat. Az útvonal végig autó úton és dedikált bicikliúton vezet. Nyári időszakban számítani lehet kissé megnövekedett forgalomra a tóparton.
 
Miért érdemes Velünk jönni?
- izgalmas várakat láthatsz a gyönyörű tóparton
- "lebegő sétálóutcán" kelhetsz át
- csobbanhatsz a Garda-tóban
- többezres hegycsúcsok között gyűjthetsz élményeket
 

Kérdése van? Visszahívjuk!×