25 200 Ft-tól/2 fő/éj - Pro Village - Franciska Major - Középpontban a kutyák
Érvényes: 2020.09.04 - 2020.12.31
Pro Village Kft
  • Magyarország, 9483 Sopronkövesd
    Franciska Major 50
  • +36 70 429 6766
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Szeretettel üdvözlünk a Franciska majorban! Élvezd a kényelmes luxust az alábbi szobák valamelyikében. 

A csodálatos Franciska Major/Pro Village egyedülálló zöldövezetben terül el az osztrák határ közelében, Sopronkövesden.A hatalmas terület számos lehetőséget rejt különböző rendezvények lebonyolításához. Jól felszerelt vendégházaink és éttermünk ínycsiklandó ételei Önt is szeretettel várják.

Fedezze fel velünk a Franciska Majort!

A birtokon belül található a park a vendégházakkal. Hat igényesen kialakított vendégházzal rendelkezünk, melyek mindegyikében kettő darab deluxe kétágyas szoba, illetve deluxe apartman található. 

Három vendégházunk rendelkezik kettő-kettő deluxe kétágyas szobával, valamint egy központi előérrel, melyben a teakonyha és a minibár található. A másik három vendégházban deluxe apartmanjaink találhatók, melyekben a teakonyha és a minibár közvetlenül a szobában van.

A vendégházak minden egyes szobája saját terasszal, valamint egy körbekerített, közvetlenül a teraszhoz kapcsolódó kertrésszel bír.

Középpontban a kutyák:

  • Kutyapanzió
  • Körséta & Pillantás a kulisszák mögé
  • Edző pálya
  • „Esély egy második életre” program

Szívesen látjuk kutyádat is, akinek érkezését kérjük előre jelezd, hogy mindent elő tudjunk készíteni. Kérjük vedd figyelembe, hogy szobánkét, illetve apartmanonként max. egy kutyát hozhatsz magaddal. Amennyiben több kutyát szeretnél hozni, vedd fel velünk a kapcsolatot előzetesen!

Standard kétágyas szoba

Standard kétágyas szobáinkat 2019-ben alakítottuk ki, stílusos berendezéssel, modern felfogásban. A szobában vízforralót és kávéfőzőt is találsz.

Ár:

  • Kétágyas szoba: 25 200 Ft-tól (személyenként: 12 600 Ft-tól)
  • Egyágyas szoba: 23 700 Ft-tól

Deluxe kétágyas szoba

Csodaszép, modern és világos deluxe kétágyas szobáinkban saját, napvitorlával és kerti bútorokkal felszerelt teraszodon pihenhetsz, melyhez még egy külön kertrész is kapcsolódik.

Ár:

  • Kétágyas szoba: 29 700 Ft-tól (személyenként: 14 850 Ft-tól)
  • Egyágyas szoba: 26.100 Ft-tól

Deluxe stúdió

Deluxe studióink nagyobbak, mint deluxe kétágyas szobáink, mivel kényelmes pihenőrésszel és közvetlenül a szobában található teakonyhával rendelkeznek. A stúdiókhoz is tartozik saját, napvitorlával és kerti bútorokkal felszerelt terasz, valamint ahhoz kapcsolódó külön kertrész.

Ár:

  • Kétágyas szoba: 29 700 Ft-tól (személyenként: 14 850 Ft-tól)
  • Egyágyas szoba: 26.100 Ft-tól

Deluxe lakosztály

A deluxe lakosztályok kettő darab deluxe kétágyas szobából, valamint egy központi, teakonyhát és négyszemélyes étkezőasztalt magában foglaló pihenőrészből állnak. Mindegyik hálószobához tartozik saját, napvitorlával és kerti bútorokkal felszerelt terasz, és itt is mindegyik teraszhoz kapcsolódik egy külön kertrész.

Ár:

  • Chalet (két deluxe kétágyas szoba négy fő részére): 59 400 Ft-tól

Áraink karácsonykor, újévkor, valamint a főszezonban (július / augusztus) ettől eltérőek.

 Az árban foglalt szolgáltatások:

  • Tartalmas reggeli a major éttermében
  • Ingyenes parkolás
  • A park, sétálóutak, játszótér, kutyafuttató használata
  • Négylábú barátodnak az itt tartózkodásotok idejére üdvözlőkosarat állítunk össze, mely az alábbiakat tartalmazza: fekhely, mancstörlő, etetőtál, és természetesen jutalomfalatok.

Körséta & Pillantás a kulisszák mögé

A Pro Village-ben minden az ember legjobb barátja körül forog! Már a tervezés során körültekintőek voltunk és a terület minden létesítményét a kutya és az ember szükségleteihez igazítottuk. Kutyaspecifikus létesítményeinket (kutyás akadálypálya, kutyafuttató) kutyával érkező látogatóink és vendégeink is használhatják.

A kutyák tehát szívesen látott vendégek nálunk. Kérjük figyelj arra, hogy jogi szempontból, valamint a kölcsönös tisztelet elve alapján a póráz használata (a kutyafuttató kivételével) a major teljes területén kötelező.

Körsétánk során érdekes információs állomásokat végig járva a kutyákkal kapcsolatos tudnivalókat ismerhetsz meg: Hogyan alakult ki a farkasból a ma olyannyira közkedvelt kutya? Hogyan fejlődtek ki a különböző kutyafajták? Miről árulkodik, amikor a kutya hegyezi a fülét és az emberre néz? Melyik a világ legkisebb kutyafajtája? 

Séta a kulisszák mögött! Különös érdeklődést tanúsítasz a kutyák iránt? Akkor pillants a kulisszák mögé!

Azok számára, akiket különösen érdekelnek a kutyák és egyben a mi projektünk is, vezetett backstage-sétákat kínálunk, melyek során kis csoportokban bevisszük őket a Pro Village kulisszái mögé.

 

További információ

 

Hasonló ajánlatok
Hotel Írottkő***

Senior pihenés az Alpok lábánál Kőszegen

11 500 Ft-tól/fő/éjszaka
Hotel Írottkő***

Pünkösd Kőszegen

24 000 Ft-tól/fő/éjszaka
Cardoner Hotel és Konferenciaközpont

Tavaszi feltöltődés Dobogókőn

22 900 Ft-tól/fő/éjszaka
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×