Játék Utca 1. Ahol a játékok életre kelnek
Érvényes: 2020.03.22
Hotel Tiliana
  • Magyarország, 1021 Budapest
    Hárshegyi út 1-3.
  • +36 1 391 0027
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Egy hely, ahol a természetes játékok életre kelnek!

A rendezvény

A Játék Utca egy egyedülálló kezdeményezés, amelynek célja, hogy a természetes játékokat és alapanyagokat készítő, viszonteladó és népszerűsítő vállalkozásoknak, valamint az eziránt érdeklődő nagyközönségnek találkozási, kapcsolódási, pontot, közös és "közösségi játszóteret" biztosítson.

A rendezvény hátterét a természetes játékok facebook közössége adja. A csoport, amely 2017. évben alakult a természetes alapanyagokból készült játékok népszerűsítése céljából. A közösség által megfogalmazott igény ösztönözte, hogy a csoport számára egy offline találkozási pont jöjjön létre, amely lehetőséget ad a játékok közelebbről történő megismerésére, vásárlói és szakmai információszerzésre, a személyes találkozásokra, és nem utolsó sorban az együtt töltött időre és közös családi játékra. A rendezvényre a látogatóknak a belépés ingyenes.

Helyszín

A rendezvény helyszíne a Tiliana Hotel Budapest, amely a Széll Kálmán tértől 10 percre, mégis zöldövezetben, 3 hektáros park közepén található. Könnyen megközelíthető helyen fekszik– a Budakeszi út mellett – de a város forgatagától mégis távol, csendes, vidékies környezetben, így nemcsak elegáns, de kiváló helyszín is családi rendezvények megtartására.


Programok

Vásár és kiállítás:
A rendezvény lehetőséget biztosít mind kézműves készítők, mind pedig viszonteladók számára standokon való kiállításra, bemutatóra és / vagy értékesítésre.
Kézműves workshopok:
Különteremben kézműves workshopok nyújtanak lehetőséget a látogatóknak, hogy elkészíthessék saját játékaikat, felfedezhessék a kézzel készült játékkészítés és alkotás örömét.
A helyszín által kínált további programlehetőségek:
3 hektáros, ősfás park több korosztályonként eltérő jellegű játszóterek, családi brunch a hotel éttermében és játszósarkok.

Legyél ott és hívd meg a barátaidat is!

 

Hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×