19 EUR-tól/fő - Krakkó, Katowice vonattal - 19 Eurótól
Érvényes: 2020.02.01 - 2020.12.31
Wasteels Utazási Iroda
  • Magyarország, 1087 Budapest
    Kerepesi 2 - 6., Keleti pályaudvar, 9. vágány
  • +36 1 210 2802
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A történelmi város titkokkal és legendákkal teli, úgy tartják például, hogy a Wawel-domb alatt egy sárkány lakott. Erről a történetről mesél az a tüzet okádó fémszobor, amely a barlang előtt látható. Krakkó lenyűgöző és egyben megrázó kirándulási célpont: a környékén található a több mint 13 millió éves sóvidéken a Wieliczkai sóbánya, és a városhoz közel van Auschwitz, amely a második világháborúban koncentrációs táborként működött. Krakkótól csak egy ugrás Zakopane, a lengyel Tátra legkedveltebb üdülővárosa, amely túrázóknak, síelőknek, vadvízi evezést kedvelőknek és városnézőknek is kihagyhatatlan célpont. 

Krakkótól, nyugatra, Katowicébe utazva pedig Felső-Szilézia legfontosabb, nagy szánbányász-múltra visszatekintő városával ismerkedhetünk meg.


SparDay jegyek Budapestről és Vácról válthatók Krakkóba, Katowicébe a Báthory EuroCity közvetlen kocsijaiba, irányonként 19 €-tól.

SparNight jegyek Budapestről és Vácról Krakkóba a Metropol EuroNightra az alábbi árakon kaphatók, személyenként és irányonként.

Ülőhelyes kocsiFekvőhelyes kocsiHálókocsi
6 ágyas fülke4 ágyas fülke3 ágyas fülke (triple)
19 €-tól 39 €-tól 44 €-tól 49 €-tól

 

Special menetjegy

Budapest és Krakkó között váltható oda-vissza úti menetjegy.

Ára: 39 €.

A Spcial menetjeggyel a közvetlen vonatok mellett átszállással is lehet utazni a Szob – Pozsony – Jókút (Kúty) – Přerov – Bohumín – Zebrzydowice útvonalon.

 

További információ: info@wasteels.hu

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×