2 000 Ft/fő - Mikulás party a Jonathermál élményfürdőben
Érvényes: 2019.12.06
Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, Motel, Kemping
  • Magyarország, 6120 Kiskunmajsa
    Kőkút 26.
  • + 36 77 481 855
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása


A Jonathermál fürdő 2019. december 6-án Mikulás partyt szervez meglepetés műsorral (18 éven felülieknek) az éjszakai fürdőzés keretében Kiskunmajsán.


Egész évben folyamatosan működő háromgenerációs fürdő

Ez az a hely, ahol a család minden tagja felüdülhet a parkosított, sportolási lehetőségekkel is ellátott környezetben, a kül- és beltéri gyógy-, csúszdás-, hullám- és élménymedencékben.

A fürdő tizenegy medencével rendelkezik (gyógymedencék, élmény és hullám medence, csúszdapark, pancsoló és a szabad strand). Az impozáns faszerkezetű csarnokban egy 36 és egy 38 fokos gyógymedence, valamint egy 25 méteres gyógy úszómedence, finn szauna, aroma szauna, gőzfürdő, hideg vizes mártózó medence található.

A vendégeket gyógy- frissítő- és aromamasszázs, víz alatti vízsugármasszázs, csoportos víz alatti gyógytorna, a fürdő csarnokában szauna-sziget, gőzkabin és mártózó medence várja. Minden medence- és csúszdaszolgáltatás, szauna, sókamra és jakuzzi egy fürdőbelépővel vehető igénybe, egész évben, 9-19 óráig nappali nyitva tartás mellett és 20-24 óráig az éjszakai.

Csendes zöld környezet, autentikus ízek, vidéki idill, madár barát kertek, különleges gyógyvíz az Alföld szívében. Kiskunmajsán található a Jonathermál Gyógy-és Élményfürdő az ország egyik legkedveltebb fürdője, mely Bács-Kiskun megye 1. helyezettje lett 2018-ban az Év Fürdője versenyén.

A jó buli után szállás is foglalható a fürdőhöz tartozó szálláshelyeinken.

A fürdő mellett, a motellel közös mintegy 50.000 négyzetméter zöld területen fekszik kempingünk, amely egész évben nyitva áll a vendégek előtt. A várostól mintegy 3 kilométerre fekvő terület természetközelségével, csendességével hozzájárul a kellemes kikapcsolódáshoz, pihenéshez. 

A létesítmény autóval, busszal jól megközelíthető az M5-ös autópályáról Szeged felől a kisteleki- Budapest felől pedig a kiskunfélegyházi lejáró felől. A vonattal érkező vendégek kiskunfélegyházi átszállással juthatnak el a helyszínre a MÁV menetrendszerinti járataival.

 

Keresse fel weboldalunkat!

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×