1 000 Ft-tól/fő - KidExpo 2019 – melegítsetek be a karácsonyi szezonra!
Érvényes: 2019.11.22 - 2019.11.24
Konsilo Kft.
  • Magyarország, 1022 Budapest
    Tapolcsányi utca 6.
  • (06 1) 326 5135
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Tömve van a gyerekszoba játékokkal, mégis lehetetlen lekötni a figyelmét? Zökkentsd ki a mindennapok megszokásából, és fedezzetek fel együtt izgalmas új hobbikat! November 22-24. között felhőtlen kikapcsolódással és változatos programokkal vár a KidExpo a Budapest Arénában.

A család egyetlen tagja sem fog unatkozni, a százféle izgalmas programelem és foglalkozás közül mindenki megtalálja a kedvére valót. Rengeteg ügyességet és kreativitást fejlesztő játék várja az apróságokat, építőjátékokból pedig szinte kimeríthetetlen készlet áll rendelkezésre, de a KidExpón a helyetek akkor is, ha gyermeked imádja az esti meséket, most ismerkedik a betűkkel, esetleg igazi könyvmoly.

Beltéri sípálya, mini KRESZ pálya és robotika bemutató is lesz az élményhétvégén, az Utazó Planetáriumában pedig benevezhettek egy igazi űrbéli kirándulásra, és elárulják azt is, miként működik egy valódi távcső.

A családi hétvége elképzelhetetlen hasznos tanácsadások nélkül, a standokon és a színpadon számtalan gyerekneveléssel kapcsolatos témát járnak körül a szakértők, a zenei élményekről pedig a Kossuth-díjas Gryllus Vilmos, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, az Alma Zenekar, valamint Bolba Éva és a JAZZterlánc gondoskodik.

Részletes program a kidexpo.hu oldalon!

Ne feledd, a KidExpóval egyidőben, a BabaMama Expó is színes programokkal várja az érdeklődőket.

 

Időpont:  2019. november 22 - 24.

Nyitva tartás:  naponta 10.00 - 18.00 óráig

Helyszín:  Papp László Budapest Aréna  1142 Budapest, Stefánia út 2.

Belépőjegy árak:

Felnőtt jegy:         2 500 Ft
Családi jegy:        6 500 Ft   (2 felnőtt és maximum 2 gyerek, 16 éves korig. A belépés 3 éves korig ingyenes)
Nyugdíjas jegy:    2 000 Ft
Gyerek jegy:        1 000 Ft

Jegyek a Budapest Aréna weboldalán vagy az Aréna Jegypénztár épületében válthatók. A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít, és tartalmazza az Áfa összegét. Nyugdíjas jegy vásárlása csak az Aréna Jegypénztárában lehetséges, nyugdíjas jogosultság igazolásával! A belépés 3 éves korig ingyenes. A BabaMama Expo és a KidExpo azonos jeggyel látogatható. 

JEGYVÁSÁRLÁS >>>

 

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×