19 EUR/fő - Csíkszereda és környéke karnyújtásnyira, vonattal
Érvényes: 2019.08.19 - 2019.12.31
Wasteels Utazási Iroda
  • Magyarország, 1087 Budapest
    Kerepesi 2 - 6., Keleti pályaudvar, 9. vágány
  • +36 1 210 2802
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Látogasson el Székelyföldre, ahol külföldön is otthon érezheti magát! Váltson SparDay vagy SparNight menetjegyet, hogy a lehető legkedvezőbb áron juthasson el a gyönyörű természeti és történelmi-kulturális látványosságokat nyújtó helyszínekre!

A Székelyföld legfontosabb városainak többségébe közvetlen nappali és éjszakai vonat is közlekedik. A legfontosabb állomások között szerepel Maroshévíz (Topliţa), ahonnan nincsenek messze Borszék gyógyfürdői, vagy éppen Gyergyószentmiklós, ahonnét könnyen megközelíthető a Gyilkos-tó és a Békás-szoros. Tusnádfürdőről a Szent Anna-tóhoz kirándulhatunk, Csíkszereda legfőbb látványossága pedig a pünkösdkor zarándokok százezreit vonzó csíksomlyói kegyhely.

Legkedvezőbb ár egy irányba Budapestről: 19 €

Legkedvezőbb ár oda-vissza Budapestről: 38 €

SparDay jegy a Hargita InterCity vonatra váltható Budapestről, Szolnokról és Püspökladányból Maroshévíz, Gyergyószentmiklós, Madéfalva, Csíkszereda és Sepsiszentgyörgy állomásokra, irányonként 19 €-tól.

SparNight jegyek a Corona InterCityre válthatók a SparDay jegyekkel megegyező viszonylatokban, illetve azon kívül ülőhelyes kocsiba Dés állomásra, irányonként a következő árakon:

Ülőhelyes kocsi Fekvőhelyes kocsiHálókocsi
6 ágyas fülke 4 ágyas fülke 3 ágyas fülke (triple) 2 ágyas fülke (double) 1 ágyas fülke (single) 
19 €-tól 29 €-tól 39 €-tól 49 €-tól 79 €-tól 109 €-tól

 

További részletekért forduljon bizalommal a Wasteels Utazási Iroda munkatársaihoz a info@wasteels.t-online.hu e-mail címen!

Kérdése van? Visszahívjuk!×