14 500 Ft/fő/éjtől - Boros kalandozások Egerszalókon, a Villa Cuvée-ben
Érvényes: 2020.08.01 - 2020.12.22
Villa Cuvée
  • Magyarország, 3394 Egerszalók, Fenyves utca 3
    NTAK: EG19008260
  • +36 21 3500 222
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Látogasson el Egerszalókra, a Villa Cuvée-be és vegyen részt egy különleges borkalandban! A St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészettől mindössze 500 méterre található villában különlegesen berendezett szobák, ízletes kontinentális reggeli, valamint játszóház és játszótér várja a Vendégeket, kicsiket és nagyokat egyaránt. A háromágyas, illetve családi szobák a családok kedvencei! Foglaljon most, és válasszon a kedvezmények közül!


Hogy miért Villa Cuvée? Egerszalók legújabb tematikus szálláshelye a több mint 1 000 éves múltra visszatekintő, történelmi egri borvidéken található. Ennek a borvidéknek a zászlóshajói a cuvée borok, mint a bikavér vagy a 2010-ben először készített, de azóta egyre nagyobb népszerűségnek örvendő fehér cuvée, az Egri Csillag. Bor tematikára épülő szálláshelyünk ebben a páratlan, gyógyvizekben és finom borokban gazdag miliőben várja Vendégeit 2019. januárjától.

Mind a Villa épületeinek külső megjelenésében, mind pedig a belső terek hangulatának kialakításakor a borvidék, a borászkodás és a pincészetek stílusjegyeit tartottuk szem előtt. Arra törekedtünk, hogy az épületek külsejükben se legyenek tájidegenek és belépve is visszaadjuk a régi borospincék hangulatát. Ez jelenik meg a szobákba kiválasztott padlószőnyegek mintázatában, amely a borospincék talajára, padozatára hasonlít, illetve a falakon lévő kőburkolatokban is. A fehér és vörös cuvée borok színvilága adja az egyes szobák meleg, otthonos hangulatát. A szobák és folyosók falain elhelyezett nagy méretű fotónyomatokkal pedig még közelebb szeretnénk hozni Vendégeinket pihenésük alatt a környék szőlő dűlőihez és a jófajta borokhoz, hogy kedvük támadjon a pincelátogatásra és a kóstolásra. És ha már kóstolás és kiváló minőségű, szép borok: a Villa mindössze 500 méterre található nemcsak a régió, hanem az ország egyik legjobb borászatától a St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészettől.

A 4 épületből álló Villa Cuvée 21 db gyönyörűen berendezett szobájában élmény a pihenés, hiszen valamennyi rendelkezik terasszal vagy erkéllyel is. Családi szobáinkban akár 4 fő felnőtt is kényelmesen elfér, s a gyerekkel érkezőkre is gondoltunk: 57 m2-es beltéri játszóházunk kiapadhatatlan forrása a mókának és kalandnak rossz időben is. Emellett egy kis kültéri játszóvár is várja az örökmozgó, fáradhatatlan apróságokat.

DIREKT KEVESEBB! Kérje ajánlatunkat közvetlenül és foglaljon egész évben akár 15% kedvezménnyel! Vagy válasszon egyéb foglalási kedvezményeink közül!


 

Az ajánlat tartalma:

  • szállás a borvidék, borászkodás stlusjegyeit magukon viselő két- háromágyas, vagy családi szobában
  • kontinentális reggeli 
  • 57 m2-es gyermekjátszó, valamint kültéri játszótér
  • pincelátogatási és borkóstolási lehetőség
  • akár 15% foglalási kedvezmény

Érvényesség: 2020. augusztus 1. - december 22. Kivéve: kiemelt időszakok és ünnepnapok.

További információ és ajánlatkérés >>

 

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×